Vrijwilligers

De Egeltjes kan rekenen op een heleboel vrijwilligers die de werking een grote meerwaarde bezorgen.

Vakantievrijwilligers:

DSC_0167De schoolvakanties en vooral de zomervakantie zijn extra drukke tijden bij De Egeltjes.  Er komen dan immers ook heel wat kinderen die al naar de kleuterschool gaan.  Op dat moment kunnen we rekenen op heel wat helpende handen, vaak van studenten die een pedagogische richting volgen.  Zo kunnen we de kinderen een extra leuke vakantie bezorgen met hier en daar iets speciaals (een bijzondere activiteit, een uitstap, een zomerfeest, …)

Wil je ook als vrijwilliger bij De Egeltjes aan de slag en je herkent jezelf in onderstaand profiel, neem dan zeker contact op via de gegevens op de contactpagina!

Profiel:

  • Je hebt veel goesting om met kleine kinderen te spelen, te kleuren, voor te lezen, te ravotten, …
  • Je kan je minstens één week vrij maken tijdens de zomervakantie.
  • Je bent minstens 18 jaar
  • Je studeert een pedagogische richting of je hebt pedagogische bagage vanuit een andere hoek

Manusjes van alles

DSC_0085Bij een organisatie als De Egeltjes komt heel wat kijken: klusjes, website onderhouden, koken, fondsenwerving, poetsen, voorlezen, tuinonderhoud, …

Heel wat mensen steken graag de handen uit de mouwen voor De Egeltjes en doen de dingen waar ze goed in zijn of goesting in hebben.

Heb je zelf ook een talent of goesting om iets te doen dat een meerwaarde kan zijn voor De Egeltjes, neem dan zeker contact op!

Verbouwers

De Egeltjes is volop bezig aan een grote verbouwing van ons nieuwe nestje, de pastorij van Sint-Pieter.  Steek je graag de handen uit de mouwen? Neem dan zeker contact op!