Help ze groeien – de film

De Egeltjes groeien naar 22 plaatsen en gaan daarom verhuizen naar de pastorie van Sint-Pieter (kwadensteenweg 75 in Sint-Truiden), in de kern van de buurt. Een overzicht vind je in onze folder. Alle details lees je in ons uitbreidingsdossier.


Help ze groeien!

De Egeltjes groeien naar 22 plaatsen en gaan daarom verhuizen naar de pastorie van Sint-Pieter (kwadensteenweg 75 in Sint-Truiden), in de kern van de buurt. Een overzicht vind je in onze folder. Alle details lees je in ons uitbreidingsdossier. Koken kost geld en verbouwen ook. Wil je met ons mee strijden voor inclusie en tegen kinderarmoede in Sint-Truiden? Jouw gift via onze projectrekening bij

Lees meer


Bezige burgers

De gezinsbond bestudeerde burgerinitiatieven die werken voor en met gezinnen. Ze schreven er een mooie inspiratiegids over. De Egeltjes werkte mee! Het werd een boeiend werkstuk dat de uitdagingen én het plezier en de voldoening weergeeft van het opzetten van dergelijke organisaties. Op de studiedag van 14 maart brachten we een inspiratiesessie over de interactie die we op onze weg hebben met de overheid.

Lees meer


Prikkeldag op 12 maart

De Egeltjes verhuist binnenkort naar een nieuwe locatie.  Op de Dag van de Zorg werpen we al een blik op de toekomst.  Voor één dag zullen De Egeltjes samen met sympathisanten, buurtbewoners, vrijwilligers, enz. al onze toekomstige locatie ontdekken. Wanneer? dinsdag 12 maart tussen 13u en 20uWaar? De pastorie van Sint-Pieter, kwadensteenweg 75, Sint-Truiden


Een portie warmte van Johnson and Johnson

Johnson and Johnson draagt De Egeltjes een warm hart toe. Met een kerstmarkt en tal van andere acties brachten ze geld in het laatje voor onze verbouwing. 2134 euro om precies te zijn!


DE EGELTJES GROEIEN

Kerstmis kwam vroeg voor De Egeltjes! De Egeltjes kunnen in 2018 groeien, verhuizen en nog meer gaan samenwerken. Op 20 december kregen we het nieuws dat het KOALA-dossier dat we samen met Onder Ons en In-Z indienden bij de Vlaamse overheid als beste uit de bus kwam van de 56 aanvragen.


De Warmste Week

De Egeltjes is ook dit jaar weer geregistreerd als goede doel voor de Warmste week van Studio Brussel. Wil je een warme actie voor ons op poten zetten? Registreer deze dan hier: https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/de-egeltjes Alvast bedankt!


Spannende tijden!

De Egeltjes beleven de komende maanden spannende en drukke tijden. De afbeelding hierboven licht al vast een tipje van de sluier op. Meer nieuws volgt snel! Hou zeker onze website / Facebookpagina in de gaten.


De Egeltjes zkt. Vrijwilligers

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor de zomervakantie. Vakantieperiodes zijn drukke dagen bij De Egeltjes, aangezien we dan extra veel kindjes opvangen. Daarom zijn we op zoek naar extra helpende handen, om er voor te zorgen dat alle kids de aandacht krijgen die ze verdienen. Voor meer info: Brochure Vrijwilligers


Leuke start van 2017

De Egeltjes mocht 2017 starten met een nieuwe slaapkamer en meer plek voor ouders! Met steun van Cera konden we de berging omtoveren tot een mooie slaapkamer, dichtbij de opvangruimte. En zo kunnen we nu de oude slaapkamer transformeren tot een gespreksruimte voor ouders en een rustige plek waar we 1 op 1 met kinderen kunnen werken!


Sidebar end-->